Yangın Merdiveni Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Bu sınıflandırma, yangın baplarının ne derece süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A sınıfı bir yangın kapısı umumiyetle 60 dakika, B sınıfı bir yangın kapısı ise 30 dakika boyunca yangına karşı peklik gösterebilir. Yangın bapsı seçer, bu dayanıklılık sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Münasip maliyetli yangın kapıları, yangın güvenliği ciğerin ehliyetli korumayı katkısızlayacak kalitede kapılardır. Bu baplar, reva fiyatlarıyla biraşırı nefer tarafından tercih edilir. İşte müsait maliyetli yangın kapıları için bilmeniz gerekenler:

Dolgular ile kapı yararsızluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler mutavassıtlığı ile tutturulan kapı kanatları, evgin durumlarda hafif açılacak şekilde yangın kapısı inanma kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları esenlıklı şekilde ayrılma etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı yapıya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yangın çıkış bapsı, kapatılmaması müstelzim ve yangına dayanıklı olması çok daha lüzumlu sıfır bir dış bapdır.

Projeye en onat Yangın Kapısı Sisteminin kullanıldığı binalarda dâhilen itilerek hariçarı akıllıca kolaylıkla açılan ve kalabalık grupların katkısızlıklı bir şekilde binaları vazgeçme etmesini sağlayan yangın kapıları Çıkış yahut Exit şeklinde belirtilmektedir.

Acil çıkış kapıları binadaki koridorlar, merdiven ve dışarıya elden erişimi olan öbür noktalar üzere izlemsel alanlara yerleştirebilir. Mesken veya konuyerlerinin acil çıkış kapısı karınin çeşitli tasar çizim ve yapım yapı Yangın Çıkış Kapısı kurallarına uymak gerekir. Evgin çıkış kapıları hane veya sorunyerinin lafıcı bir parçbirliıdır.

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve dikkat etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Kimlik ve sertifikalar: Yangın bapsı seçerken, kapının yaraşır standartlara ve yönetmeliklere şayan olup olmadığını tespit etmek muhtevain etiket ve sertifikalar arama edilmelidir.

Kapının güzel duyusal Yangın Kapısı Fiyatları gestaltsı ve umu edilen aksesuarların kullanımı bedelı aracısız olarak etkilemektedir.

İçeriden dışarı gerçek itildiğinde otomatik olarak açılabilen manivelaya sahiptir. Yangın kapkaloriın Yangın Merdiveni Kapısı açıldığı merdivenlerin bir yönının münhal olması ve autarı çıkmak isteyenlerin zehirli gazlardan etkilenmemeleri gerekir.

Mafevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da sağlayabiliriz. Örneğin 120 zaman dayanimli ürkü barli yangin kapisi örneğinde evetğu üzere farklı kombinasyonlarda yangın çıkış bapsı yapım edebiliriz.

Yangın yönetmeliğine orantılı bir şekilde hazırlanan kapıların bazı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Ivedili kilitleme Keder tabanlı bir muvasala yoklama sistemi, çatı ekiplerinin tam deli dolu kimlik kartı bilgilerini durdurmasına ve bütün bapları münezzeh bir konumdan kullanıcılar muhtevain erişilemez hale getirmesine imkân teşhisr.

Report this wiki page